Cryptocurrencies

Cryptocurrencies lopen onder een Blockchain, en hebben verschillende functies. Inmiddels zijn er honderden cryptomunten op de markt met allemaal eigen voor- en nadelen. Hieronder hebben wij een aantal Cryptomunten uitgelicht.

Cryptocurrencies Kopen

Algemene informatie

Dash: Dash coin is een razend snelle privacy Altcoin gebaseerd op de cryptografische technologie van de Bitcoin. Het voordeel van DASH is dat het als cryptocurrency veel sneller is dan Bitcoin doordat deze een effectievere en lichtere blokketen heeft.

DigiByte: DGB is een snelgroeiende drie jaar oude gedecentraliseerde global blockchain met een focus op cyber security, betalingen en veilige communicatie.

Dogecoin: Dogecoin of DOGE is een digitale cryptovaluta. Het valt onder de noemer cryptocurrency en meer specifiek bekend als een Altcoin van Bitcoin. Het is een gedecentraliseerde, anonieme en veilige geldvorm.

ERC20: ERC20 is de meest gebruikte token-standaard voor de Ethereum Blockchain. Er zijn een heleboel coins die lopen op de ERC20-token.

Ethereum: Ethereum is 1 van de meest populaire altcoins na Bitcoin. De Ethereum-chain is bekend worden dankzij de vele ICO’s en startups die hierop draaien.

Expanse: Expanse werd gebouwd als een community-based project zonder een ICO, (initiële muntenaanbod) en is blockchain agnostic. Het idee is gebruik te maken van cutting-edge blockchain technologie om alles wat de gemeenschap en het team zich kunnen voorstellen, te bouwen, met behulp van een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), met een zelf gefinancierd ontwerp om het echt gedecentraliseerd te houden. Op deze manier kan de Expanse gemeenschap evolueren en groeien terwijl belonende houders, partners en beleggers belonen.

NEM:  een soort bitcoin in de vorm van een peer2peer cryptocurrency of cryptogeld in de vorm van een blockchain platform gelanceerd op 31 maart, 2015.

NEO: Cryptomunt NEO ging voorheen door het leven als Antshares. Net als Ethereum gebruikt het een uniek blockchain algoritme waar ook slimme contracten mogelijk zijn. Het zorgt voor gedecentraliseerde handel.

PIVX: Een op privacy-gefocust, gedecentraliseerd, open source cryptocurrency. Het wordt gerund door een wereldwijde gemeenschap die bestaat uit ontwikkelaars, vernieuwers, en liefhebbers van technologie.