In het kort:

  • Bestelling tot 30 dagen terug sturen
  • Verpakking dient ongeopend en in originele staat retour te komen. Let erop dat bij verbreking van de seal het product niet meer retour gezonden kan worden. Dit geld ook voor de plastic sleeve om het product heen.
  • Zodra wij de retour ontvangen hebben krijg je het bedrag binnen 14 dagen teruggestort
  • Retour sturen naar HardwareWalletOnline.nl, Hooiweg 11, 5165NL Waspik, Nederland.

Retour – Recht van ontbinding

Je hebt het recht de bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Stuur je de gehele order retour, dan ontvang je het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug. Indien je een gedeelte van jouw bestelling retour stuurt krijg je alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De kosten hiervan variëren maar bedragen ongeveer €5,50. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht (recht van ontbinding), zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. De klant is op dit moment zelf verantwoordelijk voor de levering aan de webwinkel. Het bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op je rekening of paypal account.

Let erop dat sommige producten wegens veiligheidsredenen niet retour kunnen worden gestuurd. Wanneer de verpakking van een dergelijk product geopend is, of wanneer onduidelijk is of dit product geopend is kunnen wij de retour helaas niet accepteren. Zo mag het plastic (cellofaan) niet verwijderd worden. Neem bij twijfel even contact met ons op.

Retour sturen

Het pakket kan retour gestuurd worden naar:
HardwareWalletOnline.nl
Hooiweg 11
5165 NL Waspik

Vermeld hierbij altijd onze naam, je eigen naam en ordernummer, zodat wij de bestelling zo snel mogelijk kunnen verwerken.

Wij adviseren om het Track & Trace nummer te bewaren zodat je de bestelling kunt volgen.
Mocht je nog vragen hebben stuur dan gerust een mailtje naar [email protected]

Versturen met PostNL

Voor het versturen van een pakket via PostNL kijk je op
http://www.postnl.nl/voorthuis/pakket-versturen/