was successfully added to your cart.

Zencash en BTCP ondersteund op Ledger Nano S

Nieuwe coins Nano S

Sinds eind april ondersteund de Ledger Nano S twee nieuwe coins: ZenCash en BTCP. Deze twee nieuwe coins kunnen nu veilig worden opgeslagen op de Ledger Nano S.

Zencash kenmerkt zichzelf als een platform voor veiligheid en privacy. Het is een afgeleidde van ZClassic en richt zich op het het versturen en ontvangen van geld, berichten en media bestanden. Zencash bestaat uit duizenden beveiligde nodes met een 3.5% miner reward. Het bestaat uit een sterk team (Zen Blockchain Foundation).

BTCP staat voor Bitcoin Private; een soort combinatie van Bitcoin en Zclassic. Het is een fork van Bitcoin en heeft enkele eigenschappen van Zclassicovergenomen om privacy en veiligheid te verhogen. Hieronder zie je een vergelijking tussen BTCP, BTC, Bitcoin Cash en Bitcoin Gold.

Met de nieuwste update van de Nano S kun jij dus nog twee extra coins veilig opslaan op jouw Hardware Wallet. Ben jij tevreden met de update of zou je liever nog andere coins zien?

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 313 reviews.