Black Friday aanbiedingen 2021

Black Friday voor 2021 is voorbij. 

Ook dit jaar zijn er weer mooie aanbiedingen voor onze hardware wallets van Ledger, Cryptotag en BitBox. Op deze pagina vind je alle aanbiedingen voor Black Friday 2021, inclusief speciale acties op hardware wallets, word seeds en andere crypto-gerelateerde hardware.

Ledger Black Friday

Dit jaar hebben wij weer een hele mooi actie in samenwerking met Ledger. De meest verkochte hardware wallet in de wereld, de Ledger Nano S, is dit jaar verkrijgbaar met maar liefst 30% korting! Dit is meer dan je bij Ledger zelf krijgt, dus maak snel gebruik van deze actie. Door het wereldwijde chiptekort is de Ledger Nano X dit jaar bijna niet aan te slepen, waardoor Ledger ook geen speciale actie organiseert. Om toch iets moois te doen geven wij 10 euro korting op de Nano X! Hiermee komt de S dus uit op net boven 45 euro, en de X op net onder 120 euro.

Update: de aanbieding op de Nano X is afgelopen.

Cryptotag Black Friday

Cryptotag doet dit jaar lekker mee met de acties, en geeft maar liefst 23% korting op de Cryptotag Zeus en de expansion kit! Dit is de hoogste korting die wij ooit op de Cryptotag hebben gegeven, en welk een hele mooi black friday aanbieding. Wij hadden zo’n 10% korting verwacht, maar in samenwerking met de fabrikant kunnen wij dit verhogen tot 23%! Deze aanbieding is ideaal wanneer je een 2e word seed wilt opslaan, gebruikt wilt maken van Shamir backup of voor het eerst kennis wilt maken met deze titanium behuizing. Wij verwachten niet snel weer zo een mooie prijs, dus mis deze aanbieding niet.

BitBox Black Friday

Ook deze in Zwitserland ontwikkelde hardware wallet heeft dit jaar een speciale Black Friday actie. Wellicht niet zo hoog als bij de andere partijen, maar toch leuk om mee te nemen! De BitBox02 is nu verkrijgbaar met 10 euro korting, en dit is geldig voor zowel de BitBox Multi als de BTC-only editie. BitBox is een bijzondere hardware wallet ontwikkeld door Shift Crypto.

Black Friday Trezor

Dit jaar ontbreekt Trezor helaas van de Black Friday aanbiedingen. Dit komt door de productieproblemen bij de Model T waardoor de voorraad reeds beperkt is. Om dit niet nog erger te maken slaan zij dit jaar hun aanbiedingen over. Mocht je dringend op zoek zijn naar een hardware wallet dan adviseren wij te kiezen voor een Ledger of BitBox02.

Wij hebben ons best gedaan alle aanbiedingen voor Black Friday 2021 op deze pagina te verzamelen. Zo ben jij op de hoogte van alle mooie prijzen, acties, aanbiedingen op het gebied van Hardware Wallets en andere Crypto producten. Hoewel wij proberen alles actueel te houden, kunnen er geen rechten ontleend te worden aan deze pagina. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen gedurende de actieperiode. De meeste Black Friday aanbiedingen lopen van 22 t/m 28 november 2021.