Trezor

Trezor was de eerste Hardware wallet op de markt en heeft al jarenlang zijn veiligheid en betrouwbaarheid bewezen.

 1. Trezor Model One
 2. Trezor Model T
 3. Meer informatie over Trezor
 4. Interface
 5. Eigenschappen

Trezor Model One

De model One is het eerste model van Trezor en is inmiddels enkele jaren op de markt. Het grote voordeel hiervan is dat door de jaren heen dit product is perfectioneert en alle mogelijke foutjes eruit zijn gehaald. Dit maakt de Model One extreem betrouwbaar en een veilige manier van opslag van jouw Cryptocurrencies.

Trezor Model T

Na het succes van de Model One is de Trezor T uitgekomen. Deze nieuwe generate hardware wallet met handig touch-screen is makkelijker in gebuik en voelt intuïtief aan. Het heeft meer gevoel van een moderne smartphone, waar de Model One soms nog wat ouderwets aan kan voelen. De Model T draait op de nieuwe Trezor Core OS, wat bijdraagt aan snellere ontwikkelingen van de software. De Trezor Model T is nu ook op voorraad.

Informatie over Trezor

Trezor is de fabrikant van Hardware Wallets en is gevestigd in Tsjechië. De apparaten zijn ontworpen om jouw private keys veilig te houden, zowel online als offline. Om dit te bereiken worden de private keys in een beschermde omgeving opgeslagen. Transacties worden bevestigd in het apparaat zelf en worden zo nooit aan de buitenwereld getoond. Zelfs wanneer de computer een virus heeft is het nog veilig om de trezor te gebruiken.

 

Interface

In maart 2018 heeft de interface van de Trezor wallet een flinke update gehad. Het nieuwe ontwerp voelt fris aan met een strakke en eenvoudige interface. In plaats van de zwarte kleuren kun je nu genieten van een heldere stijl met duidelijke en sneller te begrijpen knoppen. Dankzij de witte kleuren komen kleuren als groen en rood duidelijker naar voren in bijvoorbeeld de balans van jouw wallet.

De reden hiervoor is dat de TREZOR hardware wallet over een tijd een transformatie heeft ondergaan van puur cold storage naar een veilige storage die dagelijks gebruikt kan worden. Vele gebruikers genieten van de veilige opslag maar gebruiken de wallet wel nog vaak om transacties uit te voeren. Met het nieuwe ontwerp is het sneller om deze acties uit te voeren. Zo is het nu eenvoudiger om verschillende cryptocurrencies te selecteren. De knop is groter geworden en meer prominent. Daarnaast zijn er afbeeldingen per cryptocurrency zodat je direct kunt zien waarmee je handelt.

TREZOR wallet interface

Eigenschappen TREZOR wallet

 • Web wallet interfacevoor Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Litecoin, Zcash, DASH (Ethereum via MEW)
 • Apparaten koppelen voor watch only (extra beveiliging)
 • Coins versturen naar P2PKH, P2SH en bech32 adressen.
 • Bevestigen van ontvangst adres (receive address verification)
 • Meerdere accounts aanmaken
 • Labeling per account voor een duidelijk overzicht
 • Geavanceerde verzendopties (OP_RETURN, multiple recipients, locktime)
 • Fysiek bevestigen van gevoelige acties zoals versturen van cryptocurrencies
 • Real-time waarde in euro en USD voor alle cryptocoins
 • Automatische firmware controle
 • Third-party integratie