Skip to main content
Ledger

Welke Ledger moet ik kiezen?

By 29 april 2022No Comments

Afgelopen maand kwam er een nieuwe Ledger wallet op de markt, de Nano S Plus. Met deze nieuwe additie zijn er nu 3 hardware wallet van Ledger te koop. In dit artikel gaan we dieper in op welke wallet nu de beste keuze is.

Wallets van Ledger

De Hardware Wallets van Ledger zijn wereldwijd de meest verkochte wallets. Meerdere miljoenen zijn er al verkocht, en er lijkt geen einde te kopen aan deze populariteit. Dankzij de betaalbare prijs, uitgebreide functies en betrouwbare veiligheid bieden ze al jarenlang een ideale manier om jouw Crypto veilig op te slaan.

De Ledger Nano S is de ‘oudste’ wallet en is al enkele jaren op de markt. Hiermee is deze ideaal als eerste wallet voor nieuwe gebruikers. Hierbij heb je de mogelijkheid om meer dan 5500 tokens op te slaan, deze veilig te bewaren en beheren en gebruik te maken van de diverse functies in Ledger Live.

De Ledger Nano X is nu ongeveer 2 jaar op de markt. De Nano X is het meest luxe model van Ledger en maakt het mogelijk om jouw crypto draadloos te beheren dankzij de veilige Bluetooth verbinding. Hiermee is het dus mogelijk jouw cryptocurrencies te beheren via jouw mobiele telefoon. De ingebouwde accu zorgt ervoor dat je hem makkelijk overal kunt gebruiken. Wanneer je jouw crypto overal wilt kunnen beheren, vaker verstuurd en ontvangt en altijd toegang wilt is de Nano X een ideale keuze.

De nieuwste toevoeging is de Ledger Nano S Plus. Deze wallet is de opvolger van de reguliere Nano S maar brengt enkele voordelen met zich mee. Zo heeft de Plus een groter scherm, waardoor het makkelijker is om acties uit te voeren en het geheel te bedienen. Het grotere scherm geeft een beter overzicht en is fijner in gebruik. Bovendien heeft de Plus versie ook een groter geheugen, waardoor je meerder apps en cryptocurrencies tegelijk kunt installeren. Handig wanneer je een hoop verschillende cryptocurrencies hebt en deze allemaal tegelijk wilt beheren.

Welke Ledger moet ik kiezen?

Welke Ledger voor jouw het beste is zal uiteindelijk een persoonlijke keuze zijn.

  • Heb jij niet zoveel verschillende cryptocurrencies en ben je op zoek naar een veilige en betrouwbare wallet? Dan is de Ledger Nano S waarschijnlijk de beste keuze.
  • Heb jij een hoop verschillende cryptocurrencies en wil je die allemaal op 1 apparaat beheren? Dan is de Nano S Plus een goede optie.
  • Wil jij je cryptocurrencies ook onderweg beheren, vanaf je mobiele telefoon en via een draadloze verbinding? Dan is de Nano X voor jou.

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1012 reviews.