Winkelmand

Trezor

Trezor Update 1.8.0

By 2 maart 2019No Comments

Er is een nieuwe software update uitgerold voor de originele Trezor. Hierbij komen nieuwe features, meer coins en verbeterde beveiliging.

Een belangrijk onderdeel van deze update is om de nieuwste software voor de Model T compatible te maken met de Model One. Hierdoor is de software opbouw van de oorspronkelijke hardware wallet aangepast om beter aan te sluiten bij de nieuwste ontwikkelingen. Zo vind je nu ook ondersteuning voor PIVX, Komodo en NIX op de One wallet.

Verder wordt een kwetsbaarheid aangepakt die eind december aan het licht kwam. De kans dat deze kwetsbaarheid misbruikt zou worden was al vrijwel miniem, maar met deze update is het volledig uitgesloten.

Een feature die voorheen alleen beschikbaar was in de Trezor Beta Wallet vinden we nu ook in de standaard wallet terug. Hiermee kun je cryptocurrencies direct uit de wallet kopen met behulp van een credit card of SEPA overboeking.

Cryptocurrencies kopen vanuit Trezor Wallet

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 834 reviews.