Skip to main content
Trezor

Trezor krijgt een nieuwe interface

By 15 december 2021No Comments

Trezor Suite was al lange tijd beschikbaar als beta, maar wordt vanaf 31 januari de officiële interface voor de Trezor One en Trezor T. Dit betekend dat de oude online omgeving niet langer beschikbaar zal zijn. Met Suite geniet je van meer mogelijkheden, meer privacy en regelmatige updates. Trezor Suite is een applicatie voor desktop en browser waarmee je meer kunt doen met jouw hardware wallet.

Dit heeft verder geen enkele invloed op jouw coins die op de wallet zijn opgeslagen, je kunt ze nu gewoon benaderen vanuit de Suite omgeving. Je hoeft dus verder niks te doen, en hebt ook geen nieuwe apparaten nodig. Voorheen was Suite alleen beschikbaar als desktop programma, maar er is nu ook een web versie beschikbaar indien dit de enige mogelijkheid is. Voor de beste ervaring adviseren wij de desktop versie die je installeert op je computer.

Wat is nieuw in Trezor Suite?

Dankzij Suite geniet jij van meer mogelijkheden, heb je verbeterde privacy en bovendien ook nog betere beveiliging. Het is de ontwikkeling van jarenlange feedback die allemaal samenkomen in deze nieuwe interface. Het is volledig vanaf de grond opgebouwd om de beste ervaring te verzorgen. Denk aan mogelijkheden zoals het Tor Privacy network die je makkelijk aan en uit kunt zetten, of de integratie met CoinJoin om makkelijker anoniem met coins te werken. Het fijne is dat de belangrijkste elementen van de interface gebaseerd zijn op de oude interface, waardoor je direct je weg kunt vinden.

Trezor Suite update

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 997 reviews.