Skip to main content
Trezor

Trezor firmware update 2.0.9

By 7 november 2018No Comments

Deze week is Trezor opnieuw met een update uitgekomen voor hun beide modellen. De Model One krijgt een update naar 1.71 en de Model T naar 2.0.9. Deze update is vanuit de community aangestuurd en bevat een hoop wensen vanuit de gemeenschap. Externe developers hebben meegeholpen om deze update mogelijk te maken. De updates zijn vanaf vandaaf beschikbaar in de Beta Wallet van Trezor.

  • Trezor Model T ondersteund nu een flink aantal meer cryptocurrencies, waarvan een aantal lang verwachte
  • Trezor One ondersteund nu het WebUSB protocol.

Veel van deze updates zijn vanaf de basis opgebouwd, en geschreven in Python. Hiervoor gebruikte men embedded C maar voor de Model T is men nu overgestapt op deze populaire programmeertaal. Dit wordt gedragen door de community.

Trezor Model T Firmware 2.0.9

Na lang wachten wordt nu ook Ripple ondersteund door de Trezor Model T. Andere coins zijn Monero, Cardano, Stellar, Ripple, Tezos, Decred, Groestlcoin, Lisk, Zencash, en Zcash Sapling hardfork.

Trezor One  Firmware 1.7.1

De Trezor One is de oorspronkelijke Trezor wallet. Met de 1.7.1 update is er nu ook ondersteuning voor WebUSB. Dit zorgt ervoor dat gebruikers in Google Chrome direct kunnen verbinden met de Trezor wallet, zonder noodzaak van de Trezor Bridge. Met de juiste kabel kun je de wallet zelfs direct aan je Android apparaat aansluiten.

Naast deze update ondersteund de Trezor One nu ook Lisk en Stellar.

DigiByte is nu ook een standaard ondersteunde coin, zodat je niet meer aan de back-end hoeft te sleutelen.

Trezor firmware update

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 875 reviews.