Winkelmand

Hardware WalletTrezor

Trezor Firmware update 1.6.3

By 6 september 2018No Comments

Op 30 augustus is de nieuwe firmware uitgekomen voor de Trezor One. Dit is de oorspronkelijke Trezor wallet die al enkele jaren op de markt is.

Het bevat een aantal verbeteringen, beveiliging updates en nieuwe applicaties. De veiligheid update zorgt ervoor dat de gevoeligheid voor fysieke manipulatie is verdwenen. Voorheen was het nog mogelijk om de software aan te passen. Hoewel dit enorm lastig was, hadden hele handige mensen in theorie de mogelijkheid om dit te doen. Deze nieuwe update voorkomt dat en maakt de Trezor wallet weer net een beetje veiliger. Overigens is er geen enkele situatie bekend waarin dit wel is gebeurd. Het is dus meer een voorzorgsmaatregel dan een hoogstnodige update.Deze update is specifiek voor de klassieke Trezor hardware wallet. De Trezor T was niet gevoelig voor deze aanval.

Nog veiliger

Met deze neiuwe update weet jij dus zeker dat wanneer jij een hardware wallet van Trezor ontvangt, er niet geknoeid is met de software. Een extra stap voor veiligheid en zodat je zeker weet je veilig producten kunt kopen bij ons als officiële reseller.  Bovendien komt jouw hardware wallet ook met een verzegeling waardoor jij kunt zien of het pakket ooit open is geweest of niet. Mocht jij jouw wallet al langer hebben dan is er geen enkele aanwijzing dat er ooit misbruik is gemaakt. Het is dus niks om je zorgen over te maken. Meer informatie vind je ook in deze update van de fabrikant.

Updaten

Om jouw wallet te updaten ga je naar de Trezor Wallet pagina. Volg vervolgens de update instructies op het scherm. Je word gevraagd om je wallet opnieuw aan te sluiten terwijl je beide knoppen tegelijkertijd inhoudt. Vervolgens moet je de update bevestigen en zal deze starten. Zorg ervoor dat jij jouw Recovery Seed beschikbaar hebt omdat het kan zijn dat je deze opnieuw moet installeren.

Overige wijzigingen

Naast een belangrijke security update ondersteund de wallet nu ook RSKIP-60 ethereum encoding. Daarnaast is ook het Ethereum netwerk uitgebreid met ESN, AKA, ETHO, PIRL, MUSI, GO en ATH. Er worden 80 nieuwe Ethereum tokens herkent en ondersteunt.

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 806 reviews.