Skip to main content
Ledger

Staken met Ledger Live

By 23 september 2022No Comments

Met jouw Ledger wallet kun je ook heel makkelijk crypto coins staken. Een handige manier om wat extra te verdienen met jouw cryptocurrencies.

Rewards met Ledger Live

Staken is een manier om passief inkomen te genereren op de cryptocurrencies die jij al bezit. Wanneer je dus al crypto hebt, kun je jouw coins staken en hiermee nieuwe coins verdienen. Vaak help je hiermee mee aan de veiligheid en betrouwbaarheid van het netwerk, omdat jouw gestake-te coins gebruikt worden om transacties te valideren en nieuwe blocks aan te maken.

Welke coins kan ik Staken met Ledger?

Niet alle coins kun je staken. Het is vaak afhankelijk van de cryptocurrency zelf, en de manier waarop deze technisch in elkaar zit. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om Bitcoin te staken, maar wel Solana, Cosmos (ATOM) en Polkadot (DOT). Ledger probeert zoveel mogelijk coins te ondersteunen en breidt de mogelijkheden ook voortdurend uit. Zo heb jij 1 betrouwbare plek om jouw coins te beheren en veilig te staken. Staken via Ledger Live is uiterst veilig, ondersteund meerdere cryptocurrencies en bevat alles makkelijk op 1 plek. De meest populaire coins die je kunt staken op dit moment zijn Tezos, Tron, Cosmos, Algorand, Polkadot, Solana, Ethereum en Osmosis.

Hoe werkt staken met Ledger Live?

Je kunt zelf kiezen welke coins je wel en niet wilt staken. Binnen jouw Ledger Live applicatie begin je makkelijk met staken.

  1. Allereerst maak je een account aan voor de coin die je wilt staken. Heb jij de coins al op jouw Ledger apparaat dan kun je deze stap overslaan.
  2. Mocht je nog coins willen komen, dan kun je dit makkelijk doen binnen Ledger Live. Je koopt ze direct binnen Ledger Live en zet ze direct op je hardware wallet.
  3. Per account kun je nu kiezen voor ‘earn rewards’. Hiermee wordt staken ingeschakeld en begin jij direct met verdienen.

Welke hardware wallets ondersteunen staking?

Staking werkt direct vanuit de Ledger Live applicatie, en wordt ondersteund door alle moderne Ledger wallets. Zo werkt het met de populaire Ledger Nano S Plus; hun nieuwste wallet met een lekker snelle processor en groot opslaggeheugen. Mocht je de coins ook vanaf jouw mobiele telefoon willen beheren dan is de mobiele Ledger Nano X een goede keuze, dankzij de veilige Bluetooth verbinding.

Ledger Nano S Plus - Staking

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1012 reviews.