Winkelmand

Afgelopen week schreven we al over update 1.8.0 voor de Model One. Nu is Trezor met nog een nieuwe update uitgekomen voor de Model T. Met deze update komt er een lang verwachte cryptocurrency naar het trezor platform.

Sinds vandaag is het mogelijk om Ripple Coin op jouw Model T wallet op te slaan! Hiermee voldoet Trezor aan de lang verwachte wens uit de community. Ripple werd de afgelopen 2 jaar ontzettend populair en staat momenteel op #3 in de CoinmarketCap. Ripple is nu beschikbaar in de Beta Wallet van Trezor waarbij je hem meteen kunt gebruiken.

Naast de introductie van Ripple kun je nu ook direct binnen jouw Trezor omgeving Cryptocurrencies kopen. De aankoop en verkoop loopt nog steeds via exchanges maar worden wel direct opgeslagen op jouw hardware wallet. Op die manier loop je dus geen risico door jouw coins op de een online wallet of exchange op te slaan.

Update 2.1.0 brengt ook nog een aantal beveiliging updates die ervoor zorgen dat jouw coins altijd veilig zijn opgeslagen.

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 834 reviews.