Skip to main content
Ledger

Release date Ledger Nano X

By 28 februari 2019No Comments

De Ledger Nano X werd begin januari aangekondigd op de CES show in Las Vegas. Inmiddels zijn we enkele weken verder en zijn er steeds meer details bekend over deze revolutionaire wallet. Zo bevat het apparaat een beveiligde Bluetooth verbinding, volledige support voor zowel Android als iOS en worden er meer dan 1100 verschillende coins en tokens ondersteund.

De verwachte leverdatum ligt momenteel rond de 2e of 3e week van Maart. Persoonlijk richten wij op een levering rond 11 maart. Wanneer je een pre-order plaatst zullen wij de orders verwerken in volgorde van binnenkomst. Als het goed is heb jij de Nano X dan dus 12 maart in huis waarna je meteen aan de slag kunt.

Het is momenteel al mogelijk om de mobiele Ledger Live App te downloaden, maar de functionaliteiten op de Nano S zijn nog enigszins beperkt. Om hier echt volledig gebruik van te maken is het verstandig een Ledger Nano X te kopen.

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 855 reviews.