Skip to main content
Ledger

Ledger ondersteund 6 nieuwe coins

By 6 november 2018No Comments

Na de toevoeging van IOTA afgelopen vrijdag breidt Ledger opnieuw de ondersteuning uit met 6 nieuwe cryptocurrencies. Namelijk Lisk, Factom, MIX Blockchain, Musicoin, GameCredits and EtherGem. Lisk is een langverwachte cryptocurrency wegens de hoge populariteit.

Het totaal aantal coins komt hiermee op meer dan 700; waarvan 32 nieuwe applicaties sinds het begin van dit jaar. De nieuwe coins zijn volledig compatible met de Ledger Nano S wallet.  Hiervoor gebruik je de bijbehorende wallet applicaties, die je terug kunt vinden in Ledger Live. Deze software van Ledger zal langzaam maar zeker steeds meer applicaties en cryptocurrencies integreren. Hiermee kunnen cryptocurrencies niet alleen veilig worden opgeslagen, maar ook beheerd worden direct vanuit de hardware wallet. Dit maakt het kopen, verkopen en handelen in cryptocurrencies een stuk veiliger.

Met deze update bewijst Ledger opnieuw dat ze constant blijven werken aan een beter product. Het blijft niet bij een stukje extreem veilige hardware, ook de software is een belangrijk onderdeel van hun bedrijf. Met de alsmaar wisselende cryptomarkt is het belangrijk om de ontwikkelingen te volgen en te ondersteunen. Wellicht is het onmogelijk om altijd alle coins te ondersteunen, maar Ledger werkt eraan in ieder geval zoveel mogelijk coins te ondersteunen. Als het zo doorgaat zullen zij in niet al te lange tijd de top 100 coins in coinmarketcap ondersteunen.

Mis jij nog specifiek coins of tokens? Laat het ons weten dan geven wij het door.

Nieuwe Ledger coins 2018 q4

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 904 reviews.