Winkelmand

Ledger

Leverdatum Nano X

By 25 maart 2019No Comments

De nieuwste hardware wallet van Ledger zou in eerste instantie op 22 maart worden uitgerold, maar is helaas vertraagd wegens leveringsproblemen.

Ledger schrijft op hun website dat er last-minute onverwachte productie problemen zijn opgetreden. Hierdoor is de leverdatum van de Nano X met enkele weken uitgesteld. Ledger doet er alles aan om de producten zo snel mogelijk te leveren maar geeft aan dat in het ergste geval ook enkele maanden kan duren.

Due to unexpected production issues that surfaced at the last moment, we are sorry to let you know that our Ledger Nano X units will not be shipped this week as expected. We are doing everything we can to get our Nano X units shipped as soon as possible, but as of today, we are delayed by at least one month and possibly more. We will keep you updated as we learn more.

Waarom is de Ledger Nano X vertraagd?

Na ontvangst van de productiematerialen voor de nieuwe hardware wallet bleek dat deze niet aan hun kwaliteit eisen voldeden. In plaats van het product alsnog te maken met middelmatige kwaliteit hebben zij besloten de volledige batch te weigeren en op zoek te gaan naar een leverancier met hogere kwaliteit. Hierdoor is het volledige schema vertraagd waardoor de Nano X helaas niet in maart geleverd kan worden.

This week, after receiving a shipment of materials for the Nano X that we had planned to assemble and ship this week, we had to reject the parts. They did not meet our quality standard.

Wat als ik al een pre-order heb?

Helaas is de volledige productie van de Nano X getroffen door dit probleem. Ook voor mensen die al een pre order hebben geplaatst is de leverdatum uitgesteld. Het maakt niet uit waar je besteld hebt, omdat het product momenteel simpelweg niet gemaakt kan worden. Wij doen ons best de producten alsnog zo snel mogelijk te leveren. Als officiële reseller van Ledger zullen wij de producten als een van de eerste ontvangen. Zodra wij de producten hebben gaan we orders verwerken in volgorde van binnenkomst. Pre-orders zullen dus als eerste worden verstuurd. Je ontvangt een e-mail met Track & Trace code zodra dit gebeurd is. De huidige verwachte leverdatum is eind mei, maar kan nog verschuiven.

Krijg ik hem sneller via Ledger.com?

Nee, de volledige productie is uitgesteld en het product is nergens verkrijgbaar. Het maakt niet uit waar je de pre-order hebt geplaatst, de leverdatum is voor iedereen vertraagd.

Author Sander

More posts by Sander

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 562 reviews.