Winkelmand

Geen onderdeel van een categorie

Ledger verkoopt 1.3 miljoen wallets

By 22 oktober 2018No Comments

Volgens de CEO van Ledger hebben zij inmiddels meer dan 1.3 miljoen wallets verkocht. De noodzaak naar veilige en betrouwbare opslag is dan ook nog lang niet voorbij. Diverse cryptobeurzen, zowel groot als klein, zijn in de loop van tijd gehackt. Hierbij zijn veel coins van gebruikers verloren gegaan. Met de alsmaar groeiende populariteit zijn echter niet alleen grote platform de dupe, er is ook steeds meer sprake van het hacken van individuele accounts. Naarmate er meer geld aanwezig is wordt het voor hackers interessanter om deze proberen te stelen. Het is essentieel om jouw cryptocurrencies veilig te bewaren.

Afgelopen januari maakte Ledger bekend dat zij de miljoen wallets hadden doorbroken. Dit zou betekenen dat ze in ongeveer 9 maanden nog eens 300.000 wallets hebben verkocht in een tijd dat de koers van Bitcoin ‘redelijk stabiel was’. Veruit het merendeel van de verkochte wallets is de Ledger Nano S hardware wallet. Ondanks dat de gekte van Q4 2018 en Q1 2019 een beetje voorbij is, is het belang van veilige opslag dus nog steeds aanwezig.

Hoe de verkopen zich verhouden tot andere producten van hardware wallets is lastig te bepalen, omdat zij niet beursgenoteerd zijn. Het is geschat dat Trezor inmiddels 800.000 wallets verkocht heeft, maar de onderbouwing of het bewijs daarvan ontbreekt. Het lijkt wel eerlijk om te zeggen dat Ledger momenteel wereldwijd de meeste wallets verkocht heeft, gevolgd door Trezor.

miljoen Ledgers verkocht

Author Sander

More posts by Sander

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 698 reviews.