Skip to main content
Ledger

Ledger Nano X

By 7 januari 2019februari 28th, 2019No Comments

Vandaag introduceert Ledger hun nieuwste hardware wallet, de Ledger Nano X. Een opvolger op de nano s met draadloze Bluetooth verbinding. In de video hieronder geeft de CEO van Ledger een korte introductie:

De Nano X richt zich op de mobiele markt waar mensen overal hun crypto kunnen benaderen en gebruiken. Dit brengt het gebruik van cryptocurrencies in het dagelijks leven weer een stap dichterbij, omdat je hiermee een veilige manier hebt van om ze niet alleen mee te nemen, maar ook om er simpel mee te betalen.

Net als bij de vorige wallet is alles beveiligd met een gecertificeerde beveiliging chip die ervoor zorgt dat jouw private keys altijd veilig zijn opgeslagen. De bluetooth verbinding maakt makkelijk verbinding met jouw telefoon en dankzij de mobiele Ledger Live app kun je onderweg je crypto beheren. Er worden meer dan 1100 cryptocurrencies en tokens ondersteund, waarvan er maar liefst 100 tegelijk kunnen worden geïnstalleerd.

De prijs van de Nano X is €119,- in pre-order en zal geleverd worden in maart.

Pre-order

introductie ledger nano x

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 855 reviews.