Skip to main content
Hardware WalletLedger

Ledger Nano S verlaagd in prijs

By 3 december 2018No Comments

Vanaf 7 december zal de Ledger Nano S officieel in prijs verlaagd worden. Eerder was het vermoeden dat Ledger mogelijk de prijs zou verlagen rond de kerstdagen, maar het blijkt nu dus al eerder te gebeuren. De prijs zal verlaagd worden van €99.99 naar €69.99, en wordt hiermee 30% goedkoper.

De reden van de prijsverlaging is nog niet bevestigd, maar er zijn geruchten dat Ledger in Q1 2019 met een nieuwe hardware wallet zal uitkomen. De details hierover ontbreken nog, maar dit lijkt een natuurlijk verloop. De Nano S is inmiddels al een flinke tijd op de markt en concurrenten hebben inmiddels wallets met touch screen, kleurenscherm en bluetooth verbinding. Het is dus afwachten waarmee Ledger zal uitkomen.

Of de prijs van de Ledger Blue ook zal veranderen is op dit moment niet duidelijk. Om met de prijs verlaging mee te gaan hebben wij de prijs van de Nano S vanaf vandaag al veranderd, zodat je gebruik kunt maken van deze aanbieding.

Ledger Nano S in prijs verlaagd

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 855 reviews.