Winkelmand

Ledger is vandaag uitgekomen met de Nano S in verschillende kleuren. Dit is met name handig wanneer jij meerdere hardware wallets gebruikt en deze makkelijk van elkaar wilt scheiden. Met de introductie van de kleuren is er ook een mooie kortings actie waarmee je de Ledger Nano S voordelig kunt kopen.

Ledger Nano S in verschillende kleuren

Naast de reguliere zwarte kleur kun je de Nano S nu ook krijgen in geel, roze, groen, blauw of transparant. Wegens de tijdelijke actie zijn deze wallets helaas niet via ons verkrijgbaar, maar je kunt ze gewoon via Ledger bestellen. Je geniet dan ook nog van een mooie korting.

Koop 1 zwart + 1 kleur = 20% korting
Koop 1 zwart + 2 kleur = 30% korting

Wanneer je er 3 koopt kom je in totaal op €209,98. Dat is minder dan €70,- per stuk. Een mooie prijs dus. De aanbieding is geldig t/m 21 november en loopt via Ledger.

Ledger Nano S rozeLedger Nano S groenLedger Nano S geel

Koop met 30% korting

 

Wanneer jij veel cryptocurrencies hebt kan het verstandig zijn deze over meerdere hardware wallets te verspreiden. Je kunt bijvoorbeeld het merendeel van je crypto op wallet zetten en deze veilig in de kluis beware. De andere kun je dan gebruiken voor meer reguliere transacties en voor trading. Zelf gebruiken wij er verschillende wallets gebaseerd waar we ze gebruiken, op kantoor, thuis of bij iemand anders op bezoek. Wij hebben momenteel stickertjes op onze wallets, maar met deze kleuren is het een stuk makkelijk om ze uit elkaar te houden.

Overigens is de Ledger Nano S in zwart gewoon via ons verkrijgbaar waar je geniet van snelle levertijden en premium klantenservice.

Author Sander

More posts by Sander

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 698 reviews.