Winkelmand

Trezor

Exchanges geïntegreerd in Trezor

By 23 oktober 2018No Comments

Vanaf vandaag is het niet meer nodig om apart naar een exchange te gaan, ze zijn nu direct geïntegreerd in jouw Trezor Wallet. Gebruikersgemak en veiligheid zij altijd de prioriteit geweest van de hardware wallets van Trezor. Dit gelde zowel voor het klassieke model (One) als de nieuwe Model T. Buiten de wallets geld dit voor alle aspecten van het gebruik, inclusief de online wallet.

Vanaf nu is het dan ook mogelijk om de exchanges direct vanuit de online wallet te openen. Hierdoor kun jij dus direct vanuit je wallet cryptocurrencies kopen en verkopen. Het hele proces verloopt vanuit de wallet. Je kunt dus direct coins omruilen en traden vanuit jouw veilige omgeving.

Let erop dat de trade zelf nog steeds loopt via de exchange. Zij zijn verantwoordelijk voor de transactie fees, functionaliteit etc. De eerste 2 partijen die hun diensten aanbieden zijn ShapeShift en Changelly.

Hoe werkt het?

Hieronder zie je de toevoeging van een ‘exchange’  tab in jouw wallet. Vanuit hier kun jij je cryptocurrencies verhandelen. Klik op de currency die je wilt kopen/verkopen en verhandel direct jouw coins.

Exchange integratie in Trezor wallet

Het mooie is dat je automatisch het aanbod krijgt van meerdere exchanges. Je kunt vervolgens zelf kiezen wat het beste aanbod is zodat je de beste prijs krijgt. Op dit moment is het nog beperkt tot 2 exchanges maar naarmate dit er meer zullen worden heb jij altijd de beste prijs.

Deze functie lijkt nog niet geschikt voor day-trades en meer geavanceerde trades met stop-loss en limits. Vooralsnog is het een relatief eenvoudig buy/sell functie. Zeer handig wanneer je af en toe iets wilt kopen en je cryptocurrencies veilig wilt houden. Voor geavanceerde trades adviseren wij toch om een reguliere exchange te gebruiken.

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 806 reviews.