Winkelmand

Ledger

Browser support verdwenen

By 18 augustus 2018No Comments

Browser Support niet meer zichtbaar

Sinds firmware update 1.4 is de optie Browser Support niet meer zichtbaar in het menu van de Ledger Nano S. Omdat vrijwel alle handleidingen verwijzen naar deze optie, kan het erg verwarrend zijn. Echter is niet meer noodzakelijk om deze optie handmatig te wijzigen omdat Ledger vanzelf de juiste optie kiest. Omdat het automatisch gebeurd is deze optie niet meer zichtbaar.

Dat dit tot verwarring leidt blijkt wel uit dit Reddit Topic over verdwenen browser support.

Browser Support en MyEtherWallet

Ook bij het gebruik van ERC2o-token in MyEtherWallet is het niet meer nodig om deze optie te selecteren. De Ledger Nano S Hardware Wallet zal de juiste optie automatisch voor jouw selecteren. Je hoeft hier dus niks meer voor te doen.

Wel zijn er enkele meldingen dat Windows 7 problemen heeft met het verbinden met MEW. Of dit te maken heeft met de verdwenen browser support optie is op dit moment nog onduidelijk, maar hopelijk komt Ledger binnenkort met een fix.

Browser Support

Voorheen was het noodzakelijk om Browser Support op ‘on’ of ‘off’ te zetten afhankelijk van de door jouw gekozen cryptocurrency. Dit zorgde ervoor dat de hardware wallet kon communiceren met de browser en zo een verbinding tot stand kan stellen. Wanneer de verkeerde optie geselecteerd was bleef de verbinding uit en kwamen er soms rare foutmeldingen. Alle handleidingen die voor april 2018 zijn geschreven praten nog over deze optie. Omdat dit een essentieel stap was vind je het nog overal terug, maar van nu af aan hoef jij je er dus verder geen zorgen over te maken. Mocht jij een handleiding volgen sla deze stap dan gewoon over.

Author Sander

More posts by Sander

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 698 reviews.