Winkelmand

LedgerTrezor

Brave Browser met Ledger en Trezor

By 27 juni 2019No Comments

BRAVE is een browser die gericht is op privacy, veiligheid en snelheid. Ze zijn bekend geworden door de volledige integratie van hun eigen cryptocurrency genaamd BAT (Basic Attention Token). De browser beloofd snellere laadtijden, het blokkeren van allerlei tracking cookies en bovenal een veiligere ervaring. Ze willen meer controle geven aan de consument, in plaats van andersom.

Het lijkt er nu op dat de BRAVE een samenwerking is aangegaan met zowel Ledger als Trezor om hun browser nog veiliger te maken. Dit staat overigens los van de reeds bestaande Brave Rewards Wallet. Deze blijft gewoon bestaan, maar je kunt de rewards in de toekomst ook veilig opslaan met jouw hardware wallet.

In de afbeelding hieronder zie je een voorbeeld van deze integratie. Hierdoor is het heel makkelijk om direct vanuit jouw browser de Ledger of Trezor te gebruiken. Sluit jouw wallet aan, klik op connect en loop vervolgens de stappen door. Opnieuw een mooie ontwikkeling die het gebruik van cryptocurrencies niet alleen veiliger, maar ook makkelijker maakt.

Brave Browser met Ledger en Trezor

Author Sander

More posts by Sander

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 698 reviews.