Winkelmand

Hardware Wallet

Bitcoin over 11.000 euro

By 26 juni 2019No Comments

Nadat we top van 20.000 euro bereikte op januari 2018 leek de markt voor cryptocurrencies flink afgekoeld. Het dieptepunt van 2775 euro werd bereikt afgelopen december. Echter, na enkele maanden van stabiliteit rond de 3000 euro is de waarde van Bitcoin en andere cryptocurrencies sindsdien weer aan het groeien!

In maart zagen wij een plotselinge toename maar bijna 5000 euro, en sindsdien is de waarde inmiddels meer dan verdubbeld. De grens van 10.000 USD is altijd een belangrijke, maar ook deze werd doorkruist en overschoten. De grens van 12.000 USD is inmiddels alweer doorbroken binnen enkele dagen. Het is lastig om te zeggen of deze trend doorzet. De ‘gekte’ die we zagen in december 2017 lijkt nog niet het geval te zijn, maar de toenemende interesse vanuit een breder publiek maakt bitcoin steeds aantrekkelijker.

De totale market cap is inmiddels weer boven de 350 miljard USD; en lijkt gelijk aan met Bitcoin te stijgen. Andere coins die momenteel hard omhoog gaan zijn QTUM, OmiseGO en NEO. Of het altcoin seizoen voor de deur staat is nog afwachten, maar het lijkt geen slechte tijd om een variëteit aan cryptocurrencies te bewaren.

Enkele maanden geleden zagen we de diefstal van cryptocurrencies bij de Exchange Binance. Met de toenemende waarde van Bitcoin zal ook het aantal mensen dat misbruik probeert te maken toenemen. Zo zagen wij in decemer 2017 een record aantal hackpogingen, scams en andere vormen van oplichting. Het is daarom enorm belangrijk om jouw bitcoin en cryptocurrencies veilig op te slaan. Wanneer je een aardige hoeveelheid hebt, sla deze dan nooit online op; niet in een online wallet of in een exchange. Kies altijd voor veiligheid met een hardware wallet. Tegenwoordig ondersteund de nieuwste Ledger maar liefst 1100 verschillende tokens, dus vrijwel al jouw coins kunnen netjes worden opgeslagen.

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 834 reviews.