Skip to main content
Hardware Wallet

BitBox02 in pre-order

By 18 augustus 2019september 19th, 2019No Comments

Deze week is de nieuwe BitBox 2.0 officieel aangekondigd. Deze langverwachte opvolger van de Digital Bitbox 1.0. Het product was altijd al gekenmerkt door een hoge beveiliging.

Beveiliging uit Zwitserland

Het product is ontwikkeld, getest en geproduceerd in Zwitserland. Het bedrijf erachter (Shift Crypto) heeft deze gedachtegang dan ook volledig geïntegreerd, waarbij alle stappen om veiligheid draaien. Waar andere bedrijven zich nog weleens wagen aan bepaalde features, draait het bij Shift allemaal om veiligheid.

Bitcoin only

Om dit punt te ondersteunen hebben zij twee versies uitgebracht van hun Bitbox 2.0. De reguliere versie ondersteund Bitcoin, Litecoin, Ethereum en ERC20. Echter hebben zij ook een versie uitgebracht die alleen Bitcoin ondersteund. In eerste instantie klinkt dit wellicht vreemd, maar het gaat erom dat zij zich specifiek richten op veiligheid. Door minder features en coins te ondersteunen, is er ook minder kans op een mogelijk veiligheidslek. Het feit dat ze een versie uitbrengen waar je alleen Bitcoin op kunt opslaan is een teken van hun bedrijfsvoering.

Als jij dus alleen Bitcoin hebt en deze extreem veilig wilt opslaan heb je met de Bitbox 2.0 Bitcoin Only dus de perfecte oplossing. Er zijn geen mogelijke lekken, er zijn geen onnodige risico’s en het doet precies wat je wilt: Bitcoin veilig opslaan.

Voor de overige product specificaties kun je een kijkje nemen op de productpagina.

  • BitBox 02 – Multi Edition

    114.95

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 855 reviews.