was successfully added to your cart.

Winkelmand

Hardware Wallet

Archos lanceert nieuwe hardware wallet

By 27 september 2018 No Comments

Archos heeft deze week een aankondiging gepubliceerd van hun nieuwe hardware wallet, de Archos Safe-T Touch.

Alles in 1 oplossing

Tijdens een prettige lunch hadden wij de kans uitgebreid met Loic Poirier (CEO Archos) te bespreken hoe hij de hele Cryptowereld ziet. Het is opmerkelijk dat een multinational als Archos zich opeens in de wereld van Cryptocurrencies begeeft, en wij waren erg nieuwsgierig wat Loic hierop te zeggen had.
Hieruit bleek al snel dat Archos niet even snel wilt incashen op een ‘ trend’ , maar de ontwikkelingen van crypto zeer serieus neemt. Met hun jarenlange ervaringen in hardware (smartphones) kunnen zij de markt in een stroomversnelling brengen van wat allemaal mogelijk is kwa hardware wallet. Zo zegt Loic:
“We willen crypto-currencies toegankelijk maken door informatie en transactie makkelijker, veiliger aan te bieden via een simpele tool”
Het is duidelijk dat Loic cryptocurrencies naar het grote publiek wilt brengen. Niet alleen voor de first-adopters en de fanatiekelingen, maar in principe iedereen. De meeste mensen zijn nog steeds bang om in virtuele currencies te stappen en maken zich zorgen over de veiligheid. Met de Safe-T touch probeert Archos deze punten aan te pakken door een alles in 1 oplossing te bieden voor al deze problemen. Zo moet de Safe-T touch meer duidelijkheid geven over transacties; dient het als eenduidig platform voor alle zaken rondom crypto, en is het een enorm veilige manier om jouw crypto te bewaren.
Om dit te bereiken werkt Archos samen met Prove & Run, een specialist en cyber security. Zo is er een dedicated chip set die specifiek handelt met alle transacties. Dit voorkomt dat ermee geknoeid kan worden. Deze chip is volledig afgeschermd van de Android OS waarop het apparaat runt. Het apparaat werkt met ProvenCore; een reeds bewezen methode van deze cyber security specialist. Met behulp van een vingerafdrukscanner is inloggen bovendien een stuk eenvoudiger, sneller en veiliger. Er is geen internet verbinding om problemen te voorkomen. Wel is er de optie van een beveiligde Bluetooth verbinding indien de gebruiker dit wenst.
Hiermee is de Safe-T touch een volledig platform voor het beheer en gebruik van cryptocurrencies. Via het touchscreen en het android besturingssysteem kunnen diverse services gebruikt worden. Denk aan het ontvangen en versturen van transacties, het controleren van het saldo en het volgen van de actuele crypto-koersen.

Q1 2019

Deze hardware wallet zal officieel geïntroduceerd worden tijdens CES 2019 in Las vegas. De datum hiervoor staat op 8 januari. Om de introductie extra aantrekkelijk te maken wordt er gekeken om samen te werken met ICO’s.

Archos Safe-T Touch

Sander

Author Sander

More posts by Sander

Leave a Reply

De waardering van www.hardwarewalletonline.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 382 reviews.